Specialismen

Bij de Dr. Kolback kliniek vindt u de volgende specialismen:

Dr. Kolbach kliniek - dermatologie, plastische chirurgie, chirurgie en gynaecologie
Voor diagnose en behandeling van aandoeningen aan de huid en slijmvliezen zoals spataderen, lymfoedeem, aambeien en moedervlekken kan een client terecht in de Dr. Kolbach kliniek. Beide dermatologen hebben jarenlange ervaring in hun vakgebied en zijn up to date met de nieuwste technieken en behandelmethodes.

Avaderma - Huid- en oedeemtherapie en fysiotherapie
Voor de behandeling van oedeem zoals lymfoedeem en lipoedeem gaat u naar de huid- en oedeemtherapeuten van Avaderma. Tevens hebben wij fysiotherapie, oedeemfysiotherapeuten in onze praktijk.

Kinzy - Huidverbetering
Medisch-cosmetische behandelingen zoals acnetherapie, licht- en laserbehandelingen en elektrische epilatie worden uitgevoerd door de schoonheidsspecialisten van Kinzy.

Kous & Ko - Therapeutische kousen
Het aanmeten van therapeutisch elastische kousen voor de behandeling van o.a. spataders, trombose, lymfoedeem en open benen is de specialiteit van Kous & Ko.

De andere specialisten van Huidcentrum Limburg staan ook voor u klaar:

Nieuws

Mijn-Huidcentrum-Limburg geeft patiënten op een veilige manier inzicht in medische gegevens. Daarnaast worden zij op laagdrempelige wijze voorgelicht over afspraken en de behandeling. Regelmatig...

Wanneer u nog voor de zomer uw spataderen wilt laten behandelen dan is er woensdag 18 april de unieke gelegenheid. Collega Dr. D. der Kinderen, de spataderdokter (spataderdokter.nl) komt een hele...

Van 12 april tot  30 april 2018 is het feest want Dr Kolbach Kliniek bestaat 15 jaar. Graag wilen we onze trouwe klanten bedanken met een presentje.  .

Indien u al meer dan 10 jaar  (2003-...

Sinds enkele maanden hebben wij een fotofinder in onze kliniek. Door de gestructureerde wijze van foto's maken hebben we al meerdere afwijkende moedervlekken, melanoom en andere huidkankers...

Maak een afspraak