Welkom bij de dr. kolbach kliniek

Dermatologie, flebologie, (plastische) chirurgie en gynaecologie 

In de Dr. Kolbach kliniek kunt u terecht voor de diagnose en behandeling van aandoeningen aan de huid en slijmvliezen. Denk daarbij aan veelvoorkomende huidafwijkingen en huidziekten zoals spataderen, lymfoedeem, huidkanker, aambeien en moedervlekken.

De Dr. Kolbach kliniek is een door de overheid erkende kliniek. We zijn een Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) waar u wordt geholpen door een professioneel team van medisch specialisten onder leiding van dermatoloog dr. Dinanda Kolbach. Naast dermatologie en flebologie (behandeling van spataderen), bieden wij u alle medisch noodzakelijk zorg op het gebied van chirurgie, plastische chirurgie en gynaecologie.

Na de diagnosestelling kunt u in de meeste gevallen gewoon (poliklinisch) worden behandeld onder plaatselijke verdoving in onze eigen kliniek in Maastricht. Bijvoorbeeld voor de behandeling van spataders of huidkanker. Is een uitgebreidere behandeling onder narcose noodzakelijk, dan wordt deze door onze specialisten elders uitgevoerd. Voor controle en nabehandeling kunt u gewoon naar de Dr. Kolbach kliniek komen. 

Spataderkeurmerk en Topzorg-predikaat onderstrepen kwaliteit van zorg
In 2014 ontving de Dr. Kolbach Kliniek het Spataderkeurmerk van de Hart&Vaatgroep, de patiëntenvereniging van en voor mensen met een hart- of vaataandoening. Het Spataderkeurmerk wordt uitgereikt aan ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra waar goede spataderzorg wordt geboden. Het helpt patiënten om de juiste keuze te maken voor een ziekenhuis of privé-kliniek.  

Naast het Spataderkeurmerk is de Dr. Kolbach kliniek ook in het bezit van het Topzorg-predikaat van zorgverzekeraar Menzis. De toekenning van dit predikaat is gebaseerd op de kwaliteit van de zorg die door de Dr. Kolbach kliniek wordt geleverd. Het Topzorg-predikaat staat voor de kwaliteit van het behandelingstraject, de snelheid (vrijwel geen wachtlijsten) en de kwaliteit van de informatievoorziening naar patiënten.

Behandelingen 
De meeste behandelingen waarvoor u in de Dr. Kolbach kliniek komt, hebben te maken met huidzorg. Denk aan de behandeling van spataders, oedeem, huidkanker, psoriasis, moedervlekken, eczeem en jeuk als gevolg van een huidallergie. Hier leest u welke behandelingen in de Dr. Kolbach kliniek plaatsvinden. 

De andere specialisten van Huidcentrum Limburg staan ook voor u klaar:

Nieuws

Mijn-Huidcentrum-Limburg geeft patiënten op een veilige manier inzicht in medische gegevens. Daarnaast worden zij op laagdrempelige wijze voorgelicht over afspraken en de behandeling. Regelmatig...

https://kolbach.ccvshop.nl is per 1 oktober 2018 gestopt. De kosten voor de webshop van CCVshop waren hoger dan onze verkoop. Wij kunnen producten...

Wanneer u nog voor de zomer uw spataderen wilt laten behandelen dan is er woensdag 18 april de unieke gelegenheid. Collega Dr. D. der Kinderen, de spataderdokter (spataderdokter.nl) komt een hele...

Van 12 april tot  30 april 2018 is het feest want Dr Kolbach Kliniek bestaat 15 jaar. Graag wilen we onze trouwe klanten bedanken met een presentje.  .

Indien u al meer dan 10 jaar  (2003-...

Maak een afspraak